skip to Main Content

2EB 0159

 

Slaveći jubilarnih deset godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, kompanija dm je svoje kupce obradovala velikom SMS nagradnom igrom, u okviru koje je 15 sretnih dobitnika osvojilo vrijedne nagrade. Tim povodom, upriličena je i donacija u iznosu od 7.000 KM Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama Los Rosales iz Mostara.

2EB_0204

Nakon pet krugova izvlačenja, na platou ispred Sarajevo City Centra uručene su glavne nagrade sretnim dobitnicima. Ukupno je 15 dobitnika osvojilo pet kupovina u vrijednosti od 300 KM u dm prodavnicama, pet ASUS ZenPad tableta, a pet najsretnijih dobitnika preuzelo je glavne nagrade – automobile VW Golf VII.

Vlasnici novih automobila su Marijana Oršolić, Borka Krtolica, Rašida Begtašagić, Nataša Ožegović i Mirsad Huremović kojima je ključeve uručio Damir Šlosel,  direktor dm-a u BiH.

2EB_0283

„U našoj jubilarnoj, 10. godini poslovanja dm-a u Bosni i Hercegovini na poseban način želimo nagraditi vjernost i povjerenje naših kupaca, ali i nastaviti pružati podršku onima kojima je ona potrebna. Ovom nagradnom igrom i kampanjom Jer sve smo to MI, započeli smo naše slavljeničke aktivnosti, a do kraja godine planiramo realizirati i mnoge druge, kako za naše kupce, tako i za zaposlenike, partnere i cijelu društvenu zajednicu. ” – izjavio je ovim povodom g. Šlosel.

Sredstva od pristiglih SMS poruka ukupne vrijednosti 7.000 KM donirana su Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama Los Rosales iz Mostara.

„Posebno mi je drago da danas uručujemo donaciju Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama Los Rosales iz Mostara, a za koju su zaslužni svi kupci koji su slanjem SMS poruka sudjelovali u nagradnoj igri i na tome im posebno hvala.“ – dodao je Šlosel.

Back To Top