skip to Main Content
Sajam 1

 

Odlukom stručnoga ocjenjivačkog suda Sajma gospodarstva Mostar 2017. godine, Aluminij d.d. Mostar ove je godine dobio priznanje za najuspješniji sajamski nastup.

Ravnateljica Sajma Dalfina Bošnjak, na prigodnoj je svečanosti u izlagačkomu Paviljonu 1 priznanje uručila članu Uprave Aluminija Draženu Pandži, inače izvršnomu direktoru za ekonomsko-financijske poslove Društva. Ne krijući ponos i zadovoljstvo, direktor Pandža se zahvalio, podsjećajući na ugodnu podudarnost ovogodišnjega obilježavanja 20. obljetnice obnove rada u Aluminiju, ali i 20. obljetnice ustrojavanja mostarske sajamske manifestacije koja je izrasla u prestižan gospodarski događaj u ovomu dijelu Europe.

– Ni u najtežim vremenima nismo odustajali od potpore mostarskomu Sajmu, s kojim smo od samih početaka, a ova nam je godina osobito bitnom jer je Aluminij u procesu opsežnoga restrukturiranja i oporavka, što je poruka koji smo željeli, a evo očito i uspjeli poslati – komentirao je Pandža predstavnicima medija, zahvalivši se timu ljudi koji su bili zaduženi za osmišljavanje i realizaciju tvorničkoga sajamskog izlagačkog prostora.

Back To Top