skip to Main Content
Ilarija Bašić,
(snimio Igor Nobilo)

Na PROPR konferenciji koja je održana od 6. do 9. aprila ove godine u Termama Tuhelj, održana je svečana dodjela prestižnih priznanja PROPR Awards. Posebnost ovog priznanja je to što je jedini program nagrađivanja na području komunikacijskog menadžmenta koji se dodjeljuje pojedincima, a ne projektima, koji su svojim radom profesionalnošću i ljubavlju odani komunikacijskom procesima.

Ratko Kovačević,
(snimio Igor Nobilo)

Ovogodišnji dobitnici priznanja PRO.PR Awards iz Bosne i Hercegovine su: Ilarija Bašić iz MITA groupe, Ratko Kovačević iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH, Nikolina Zeljko iz Spark poslovni park Mostar.

PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine, povodom obilježavanja desete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžemnt u jugoistočnoj Europi. Ukupno su dodjeljene 24 nagrade, titulu Vision City je dobio grad Šibenik, nagradu koja se dodjeljuje menadžeru iz države domaćina konferencije, Vision Manager je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba. Po prvi puta je dodjeljena nagrada PROPR Infigo Award za životno djelo Ekremu Dupanoviću.

Ekrem Dupanović,
(snimio Igor Nobilo)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uz navedene dobitnike iz Bosne i Hercegovine, ovogodišnji dobitnici su i prof. dr. sc. Smiljana Leinert Novosel s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, Violeta Colić iz Komunikacijskog ureda Colić, Laco i partneri, Dražen Dretar iz grada Varaždina, Jasmina Roškar iz Pošte Slovenje, Sebastjan Šik iz Luke Koper te Aleš Udir iz Iskratel-a, prof.dr.sc. Tamara Vlastelica sa Sveučilišta u Beogradu, Andrea Váci iz Grada Subotica, Arsen Rudan iz Air Serbia, Evridika Nikolovska iz Telekoma Makedonije, Natalija Milić iz Molson Coors-Pivara Trebjesa, Francis Ingham iz PRCA, Toni Muzi Falconi iz Methodos iz Italije, Yogesh Joshi iz Organizacije poslovnih komunikatora u Indiji, Ingrid Vogl iz Udruženje za odnose s javnošću Austrije, Elena Zelinskaya iz Rusije, Maxim Behar iz ICCO PR te Mohamed Essa M Al Fadala iz katarskog Olimpijskog odbora.

”Svi ovogodišnji dobitnici, osim karijera koje su gradili u industriji odnosa s javnošću kroz predanost, upornost i odricanje nesebično dijele svoja znanja i iskustva s ciljem inspiriranja struke odnosa s javnošću. PROPR Awards je priča o strasti i ljubavi prema poslu odnosa s javnošću koju s ponosom nastavljamo.” izjavio je predsjednik komisije PROPR Awards Danijel Koletić.

Back To Top