skip to Main Content

Uručenje Ključeva Jadranki Kasumagic

Jadranka Kasumagić preuzela je danas ključeve stana osvojenog u velikoj nagradnoj igri Konzuma ”Ostvari san osvoji stan“ u kojoj je učestvovalo više od 200.000 kupona.

”Dan kada sam saznala da sam dobila stan u Sarajevu i ovaj danas, kada sam preuzela ključeve, sigurno su među najljepšim danima u mom životu. Zaista sam presretna i još uvijek ne mogu da vjerujem da se sreća baš meni osmjehnula. Prekrasno je kad se okupimo, i stari i mladi, i kada s puno duha i energije djelimo sretne trenutke i raširenih ruku se radujemo nagradama. Hvala Konzumu, najprije za nagrade, ali i za brojne inicijative i geste tokom godine kojima usrećuje ljude u BiH, a i sami znamo koliko je ljudima danas potrebno lijepih momenata. U ime moje porodice i lično, hvala od srca“, istakla je Jadranka Kasumagić u Super Konzumu Ložionička gdje stalno kupuje.

Osim glavne nagrade, dobitnicima je uručeno i 20 vaučera za putovanje na Bled za dvije osobe, 10 telefona Apple iPhone 7 32GB Black te 100 vaučera za besplatne kupovine u Konzumu.

Nura Šabanović osvojila je putovanje na Bled  za dvije osobe.

„Još iz doba djevojačkih dana putovanja su za mene izvor uspomena. I danas, otvorim album sa fotografijama i sjećam se svakog trenutka, kao da je jučer bilo. Nažalost, na Bled nisam imala priliku otići i zbog privatnih obaveza neću moći otići ni ovaj put. No, presretna sam što ću osvojenom nagradom počastiti svoje članove porodice. Želim da i oni kreiraju albume sa fotografijama koji će biti njihov trajni izvor uspomena. Hvala našem Konzumu, koji kao dobar komšija umije iznenaditi kad se najmanje nadamo. Čestitam i ostalim dobitnicima, velika je sreća od 200.000 ljudi biti jedan od sretnih dobitnika“, istakla je Šabanović.

Back To Top