skip to Main Content


Virdžinija Salas Kastiljo (Virginia Salas Kastilio), izvršna direktorka konsultantske kuće Ginicanbreathe, i jedan od pet vodećih stručnjaka za poslovnu upotrebu Snapchata na svijetu govoriće na ovogodišnjoj, petoj po redu, Spark.me konferenciji.

Salas Kastiljo je osnivačica i izvršna direktorka Ginicanbreathe, marketinške agencije specijalizovane za društvene medije i rad sa uticajnim onlajn korisnicima. Časopis Inc. ju je izabrao za jednog od pet najvećih stručnjaka za poslovnu upotrebu Snapchata na svijetu. Interesantno je napomenuti da je Salas Kastiljo jedina žena na listi, a da su ostali navedeni stručnjaci Geri Vejnerčak, DJ Kaled, Mark Šuster i Džordan Zimerman. Sarađivala je sa organizacijama kao što su BBC, Nasdaq, Sundance i Good Mag, kako bi im pomogla u promociji njihovih sadržaja.

Salas Kastiljo je, u toku  odrastanja, pohađala 15 različitih škola širom svijeta i savladala tri svjetska jezika. Iako nije završila fakultet, ovo iskustvo ju je pripremilo za buduću karijeru u korporativnom svijetu, koja je podrazumijevala upravljanje budžetima od preko milijardu dolara u kompanijama kao što su Apple i Oracle. Nakon pet godina rada za neke od najuspješnijih tehnoloških kompanija svijeta, Salas Kastiljo je odlučila da se posveti izgradnji ličnog brenda i razvoju privatnog biznisa baziranih na jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svijetu, Snapchatu.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena šest ovogodišnjih govornika – u pitanju su Rory Sutherland, potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu, Heather B. Armstrong, najpoznatija svjetska blogerka iz oblasti roditeljstva sa preko 1,5 miliona pratilaca na Tviteru i autorka bestselera časopisa New York Times, Jason Romeyko, bivši kreativni direktor Saatchi & Saatchi i dobitniku brojnih svetskih priznanja najvišeg nivoa iz oblasti marketinga i advertajzinga, Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbs “30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina”, Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike “The Mom Test“ i Jon Burkhart, specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist), koji dolazi iz Londona. U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250€ do 14. maja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Konferencija Spark.me održaće se po peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, kod Budve, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici www.facebook.com/sparkdotme i Twitter nalogu www.twitter.com/sparkdotme.

Back To Top