skip to Main Content

Glavni grad Bosne i Hercegovine bit će domaćin 48. globalne konferencije IFTDO na temu “Razvoj ljudskih potencijala u eri digitalne transformacije” od 24. do 26. juna 2019. godine u Sarajevu. IFTDO (The International Federation of Training and Development Organization) osnovana je 1972. u Ženevi, u Švicarskoj, s ciljem razvoja i održavanja globalne mreže posvećene prepoznavanju, razvoju i prijenosu znanja, vještina i tehnologija kako bi se unaprijedio osobni rast, učinkovitosti ljudskog rada, produktivnosti i održivog razvoja.

Ovogodišnja konferencija IFTDO usredotočit će se na ozbiljnost digitalnog utjecaja na poslovanje, što je dovelo do evolucije ponašanja ljudskih resursa i razvojnog procesa, te transformiralo način na koji radimo zajedno.

Konferencije će biti organizirane na način da bude platforma za razmjenu najboljih poslovnih praksi, ali i za umrežavanje s ključnim pojedincima iz zapadnog Balkana i drugih zemalja svijeta.

Trodnevna konferencija okupit će više od 400 sudionika iz više od 50 zemalja širom svijeta.

Prvog dana konferencije svi će sudionici imati priliku sudjelovati u radionicama na kojima će raspravljati o provedbi digitalne transformacije u organizacijama. Drugi i treći dan, konferencija će biti usmjerena na četiri teme: značaj digitalne transformacije, provedba razvoja ljudskih resursa zahtijeva stvaranje kompetentnih i odlučnih vođa, daroviti radnici su neophodni za postizanje poslovnih ciljeva, korištenje kreativnog uma i inovativnih sredstava za postizanje uspjeha.

Sudionici konferencije moći će razmijeniti iskustva i čuti prezentacije 20 stručnjaka iz 16 zemalja.

Back To Top