skip to Main Content

 “Kako bismo atraktivnu ponudu naših kredita učinili još interesantnijom i ponudili dodatnu vrijednost našim klijentima, prošle godine smo u okviru kampanje za nenamjenske kredite Banke organizovali i nagradnu igru. Na ovaj način željeli smo nagraditi kako lojalnost naših klijenata koji nam svakodnevno ukazuju povjerenje, tako i naše nove klijente. Stoga mi je posebno zadovoljstvo što smo sretnim dobitnicama u prilici uručiti zaista vrijedne glavne nagrade – ključeve dva automobila marke Toyota Corolla“, izjavila je Mirha Hasanbegović, članica Uprave Raiffeisen banke.

Dobitnice glavne nagrade u okviru nagradne igre „Osvoji auto“ Raiffeisen banke su Aida Tahirović iz Sarajeva i Dragana Jež iz Banjaluke. Također, Banka je dodijelila i deset utješnih nagrada – mobilnih telefona Samsung Galaxy S8. Imena sretnih dobitnika su u skladu s pravilima nagradne igre objavljena u dnevnim novinama kao i na web stranici Banke.

Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi klijenti koji prenesu platu u Raiffeisen banku ili postanu korisnici novčanog kredita, a već primaju platu u Banci. Nagradna igra počela je 02.10.2017. godine, trajala je do 30.11.2017. na području Federacije BiH, odnosno do 31.10.2017. na području Republike Srpske.

Back To Top