skip to Main Content

 

 UNIQA osiguranje, lider na tržištu osiguranja u BiH, objavila je početak velike ljetne UNIQA nagradne igre pod sloganom ”Putujte sigurno”. Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju sva fizička lica koja od 10. jula do 7.septembra ove godine kupe jedno od tri proizvoda UNIQA osiguranja: Putno zdravstveno osiguranje, Osiguranje imovine ili UNIQA S.O.S. Pomoć na putu.

Sva tri proizvoda mogu se kupiti u poslovnicama UNIQA osiguranja ili preko UNIQA web shop-a. Online plaćanje omogućeno je  bankovnim karticama, VISA, Maestro i MasterCard.

U UNIQA nagradnoj igri ”Putujte sigurno” učestvujete tako što ćete u navedenom periodu trajanja nagradne igre na web stranici www.uniqa.ba/nagradna-igra postaviti jednu fotografiju sa svog ljetnog putovanja. Fotografije sa najvećim broj glasova osvajaju vrijedne nagrade

Nagradni fond UNIQA nagradne igre ”Putujte sigurno” je veći od 10.000 KM, a nagrade su: 1.000 KM na potrošačkoj kartici Raiffeisen banke, dva zimovanja za dvije osobe u u Zell am See u Austrij, dva Samsung tableta.

Dodjela nagrada za UNIQA nagradnu igru ”Putujte sigurno” će se održati u dva ciklusa: Prvi ciklus dodjele nagrada će biti održan 9. augusta  a nagrade su: Zimovanje za dvije osobe u u Zell am See u Austriji i Samsung tablet.

Drugi ciklus dodjele nagrada će biti održan 8.septembra, a nagrade su: 1.000 KM na potrošačkoj kartici Raiffeisen banke, dva zimovanja za dvije osobe u Zell am See u Austriji i Samsung tablet.

 

 

Back To Top