skip to Main Content

  „Kontinuirano nastojimo da kroz različite programe nagradimo lojalnost naših postojećih klijenata, ali također želimo omogućiti pogodnosti i za naše nove klijente. Stoga, u okviru aktuelne kampanje, svi novi korisnici Visa Magic kreditne kartice koji budu plaćali proizvode i usluge ovom karticom, u ukupnom iznosu od 1.000 KM ili više, ostvaruju pravo na povrat dijela potrošenog iznosa. Ova ponuda traje do kraja septembra tekuće godine“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da je jedan od ciljeva Banke klijentima isporučiti visokokvalitetne i prilagođene usluge, te ojačati zajednički, partnerski odnos.

U okviru posebne ponude za sve klijente koji postanu korisnici Visa Magic kreditne kartice, a koja vrijedi od 05.07. do 30.09.2017. godine, Banka će za ukupan potrošeni iznos od 1.000 KM ili više na Visa Magic kartici izvršiti povrat dijela potrošenog iznosa od 25 KM. Ukoliko klijenti pored navedenog u toku trajanja akcije prenesu i platu na Raiffeisen banku očekuje ih povrat dijela potrošenog iznosa od ukupno 125 KM. Povrat će biti izvršen na Visa Magic karticu u oktobru ove godine.

Visa Magic je međunarodno prihvaćena kreditna kartica koja klijentima omogućava podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu do 36 rata, pri čemu je podizanje gotovine na Raiffeisen bankomatima u BiH bez naknade. Također, ova kartica omogućava: plaćanje roba i usluga u zemlji i inostranstvu uz otplatu do 36 rata, internet plaćanje na rate, te beskontaktno plaćanje.

Back To Top