skip to Main Content
Intera Intera Organizira Susret Mladih I Poslodavaca

Tehnološki park Intera početkom ožujka organizira program “Moja praksa” koji će omogućiti susret poslodavaca i mladih, visokoobrazovanih ljudi, olakšavajući pritom jednima pronalazak kadra, a drugima zaposlenje.

Taj program za poduzeća predstavlja olakšanje prilikom proces selekcije kandidata s obzirom da se kroz nekoliko tjedana rada s timovima mogu identificirati kvalitetni kadrovi za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta, navodi organizator.

Prvi trening na temu timskog rada planiran je početkom ožujka, a trajat će do kraja svibnja kada će uključeni timovi prezentirati svoje projekte.

Polaznici programa proći će pet treninga na kojima će unaprijediti svoje poslovne vještine, a stečeno znanje primijenit će u timskom radu rješavajući projektne zadatke koje će pred njih staviti poduzeća.

Sve projektne zadatke kreiraju poduzeća prema vlastitim potrebama, a timovi će uz pomoć mentora raditi na projektnom rješenju.

Na besplatno sudjelovanje u programu “Moja praksa” sva zainteresirana poduzeća mogu se prijaviti do 14. Veljače, priopćeno je iz Intere.

 

(FENA)

Back To Top