skip to Main Content

U ugodnoj atmosferi S-ONE Sky Bara u hotelu Courtyard by Marriott u Sarajevu održano je već tradicionalno Bečko veče. Organizator događaja je Eurocomm-PR Sarajevo, Ured Grada Beča u inostranstvu koji je u okupio brojne prijatelje i saradnike na svečanom prijemu.

Direktorica Eurocomm-PR Ureda Berina Filipović-Kulenović je pozdravila goste i kazala da je cilj potaknuti medije, gradsku i kantonalnu upravu da se putem društvenih mreža informišu o tome šta se dešava u Beču.

Gosti večeri su bili dugogodišnji partneri, urednici, novinari bh. medija, predstavnici Grada Sarajeva, Kantona Sarajevo, kao i predsjedavajuća Skupštine Kantona Sarajevo Ana Babić.

Eurocomm-PR Sarajevo kroz komunikaciju zastupa osnovne nadležnosti Grada Beča iz djelokruga ekologija, društvene vrijednosti, održivost, pametno uređenje grada i javne usluge – preduslovima za izvanredan kvalitet življenja u gradu. Podrška je Gradu Beču pri prekograničnoj privrednoj saradnji i kooperacijama. Na regionalnom i gradskom nivou Eurocomm-PR Sarajevo se zalaže za transfer znanja i intenzivnu razmjenu.

(EUROCOMM-PR Sarajevo)

Back To Top