skip to Main Content

Autoprevoz-Bus d.d. Mostar, kompanija sa 70-godišnjim iskustvom uspješno posluje na tržištu prevoza putnika i turizma u Bosni i Hercegovini, a posebno u regiji Hercegovine i gradu Mostaru gdje je i sjedište firme. Pouzdanost u Autoprevoz-bus Mostar i branši prevoza putnika je na najvišem mogućem nivou, što ih svrstavama među bonitetno poudzanu kompaniju u BiH.

U ovoj kompaniji  tvrde da su ponosni su na to što su svrstani među pouzdane kompanije, jer im je to, kako kažu, prije svega i cilj.

„Ova potvrda nam daje još više enegije i pouzdanja da iskren odnos prema klijentu i poslovanju bude prepoznat i od strane naših korisnika usluga i poslovnih partnera. Nema alternative niti kompromisa kad je pouzdanost u pitanju. Posebno zadovoljstvo je kada se to prepozna od strane tržišta i kompanije koja dodijeli certifikat na osnovu nepobitnih ekonomskih i finansijskih parametara“, rekao je direktor Autoprevoz-Bus Mostar Ahmedin Šabanagić.

Zadovoljan klijent je na prvom mjestu

Kompanija u svom vlasništvu posjeduje više od 20 autobusa visoke turističke klase marke MAN od 50 i 57 sjedišta sa svom pratećom opremom ( klima, WC, video, frigo, mini –kuhinja, CDi MP3 player…) minibuse ISUZU TURQUISE 31 sjedište sa klimom i Mercedes Sprinter sa 16 sjedišta.

„U sklopu firme posluje i putnička agencija Autoprevoz-Bus koja se bavi organizacijom putovanja, ekskurzija, transfera, ljetovanja i najam autobusa. Za koju god destinaciju klijent da se odlučili neće pogriješiti, bilo da se radi o Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji jer nama je stalo da se vrate zadovoljni i upravo zato ćemo se potruditi da opravdamo ukazano nam povjerenje“, poručio je Šabanagić.

 

 

 

Back To Top