skip to Main Content

Kompanija BH Telecom jučer je svečano otvorila svoj prodajni objekt – BH Telecom centar Travnik II, u okviru realizacije planova približavanja svojih usluga korisnicima na području cijele BiH.

“Na lokaciji na kojoj se nalazi, ovaj centar nama je zaista bio potreban kako bi smo bolje i uspješnije organizovali prodaju i omogućili bolju i veću dostupnost usluga BH Telecoma”, kazao je direktor Direkcije BH Telecom Travnik Kasim Rahmanović.

Direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma Elvedin Kanafija istaknuo je kako se radi o reprezentativnom objektu, koji označava divan završetak uspješne poslove godine.

“Mi krunišemo dobre rezultate otvaranjem ovog centra u Travniku. U prvih šest mjeseci ove godine BH Telecom je uplatio najviše PDV-a, od 2006. godine napravili smo više od 45 miliona KM ugovora o sponzoriranju kulturnih i sportskih institucija i svega što je pozitivno u BiH. Isto tako donirali smo preko 11 miliona KM”,  istaknuo je Kanafija.

Načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić čestitao je menadžmentu BH Telecoma na dobrom odabiru lokacije u Travniku i dobrom poslovnom potezu.

Riječ je o 61. objektu, koji je pušten u rad, od 73 planirana prodajna objekta BH Telecoma ovog tipa u BiH.

Iz ove kompanije su istaknuli kako se nadaju da će građani Travnika često posjećivati ovaj prodajni objekat, s obzirom da će im, putem ovog centra, biti omogućeno uključenje svih usluga BH Telecoma, kupovina mobilnih i fiksnih telefona, laptopa, tableta, i drugih uređaja i opreme iz bogate ponude BH Telecoma, kao i Ultra Start paketa, Ultra dopuna, naplata računa i drugo.

(Fena)

Back To Top