skip to Main Content

Podružnica BBI banke otvorena je juče u Stocu. Novootvorena poslovnica BBI banke savremeni je centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja.

Ovo je treća poslovna jedinica BBI banke u hercegovačkoj regiji, a  33. u Bosni i Hercegovini i zapošljavat će četiri uposlenika. Kako je kazao predsjednik Uprave  BBI banke Amer Bukvić otvaranjem treće poslovnice na području Hercegovine, BBI banka želi biti još bliže svojim klijentima i omogućiti im vrhunski kvalitet usluge.

„U Hercegovini smo prisutni od 2007. godine  i do sada smo u ovu regiju plasirali više od 170 miliona KM (170. 377. 176KM). Od toga skoro 140 miliona KM ( 136.718.033 KM) investirano je u privredu Hercegovine, te oko 34 miliona KM  (33.659.143 KM)  stanovništvu. Naše strateško opredjeljenje jeste pomoć razvoju privrede BiH putem povoljnih finansijskih linija za mala i srednja preduzeća. Dolaskom u Stolac želimo u fokus staviti razvoj poljoprivrede i turizma. Kako bismo poljoprivrednim proizvođačima koji se bave proizvodnjom hrane otvorili nova tržišta u Sarajevu ćemo krajem septembra organizirati Sarajevo halal sajam koji će, između ostalog, ugostiti velike dobavljače i distributere iz cijelog svijeta. Također, želimo dati podršku razvoju turizma i to je jedna od razvojih šansi ove regije”, kazao je Amer Bukvić, dodajući kako je za podršku razvoju privredi Stoca uključen top menadžment BBI banke.

Spremni smo za nastavak i unapređenje saradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima. Uposlenici BBI banke će učiniti sve da naši klijenti u Stocu uspješno rješavaju sve svoje finansijske potrebe i projekte u BiH i inozemstvu i da partnerstvo sa BBI bankom bude na obostrani uspjeh i zadovoljstvo“, kazao je  Bukvić.

U ime građana Stoca dobrodošlicu BBI banci uputio je Zoran Turković kazavši kako će dolazak BBI banke dati značajnu podršku privredi hercegovačke regije.

Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati. BBI banka djeluje u 33 filijale/poslovnica širom BiH, a u 2018. godini je planiran nastavak širenja mreže.

Back To Top