skip to Main Content

 

 

Velikim koncertom Hladnog piva juče je u prostorima stare tvornice duhana u Rovinju  počeo 9. Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje komunikacijske industrije. Očekuje se više od 4000 posjetilaca koji će u sljedeća dva dana imati priliku učestvovati na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje priprema 120 uticajnih govornika iz cijelog svijeta. Osim edukativnih sadržaja Weekend pruža jedinstvenu priliku da kroz cjelodnevno druženje razmjenjujete ideje, iskustva i mišljenja s kolegama iz regije, a pritom je zagarantovana i odlična zabava uz bogat muzički program.

hladno-pivo

Ove godine u Rovinj stiže velik broj predavača iz cijele regije. Weekend će ponovo biti pozornica na kojoj će otkriti najnovije trendove i izazove marketinške industrije. Nadamo se da će nakon ova četiri dana svi sudionici dobiti želju za stvaranjem novih, kreativnih ideja“ – istaknuo je Tomo Ricov, direktor festivala.

Konferencijski dio Weekenda počinje danas uzbudljivim predavanjem Shawn Pecasa Costnera, predstavnika Bronxa i New Yorka i insidera američkog show businessa, koji danas vodi jednu od najznačajnijih agencija za talente u sportu. O aktuelnoj temi obrazovanja i potrebama društva 21. vijeka na panelu pod nazivom  „Obrazovanje i budućnost“ raspravljat će Predrag Grubić, Boris Jokić, Korado Korlević i Josip Tica dok je popodnevni dio programa rezervisan za Gaming industriju.

 

Back To Top