skip to Main Content
Poslovne Novine 1251 1252 Juni Juli 2014.jpg

„Ponosni smo što smo svečano obilježili otvorenje naše nove poslovnice u najmnogoljudnijoj sarajevskoj opštini te što će od sada široka paleta usluga Banke za fizička i pravna lica biti dostupna na još jednoj modernoj i pristupačnoj lokaciji. Klijentima nastojimo pristup našim uslugama učiniti jednostavnijim i maksimizirati njihovo pozitivno iskustvo prilikom posjete Raiffeisen poslovnicama. Iako razvoj tehnologije postavlja drugačije standarde bankarskog poslovanja kojima kontinuirano nastojimo odgovoriti prilagođavanjem ponude Banke u oblasti digitalnih servisa, pri tome ne zanemarujemo ni zahtjeve naših klijenata koji s Bankom žele poslovati na tradicionalan način, putem poslovnica“, izjavila je Mirha Hasanbegović, članica Uprave Raiffeisen banke.

Tim nove poslovnice kojim rukovodi Almira Kokanović će klijentima biti na raspolaganju kako bi njegujući čvrste partnerske odnose pružili uslugu visokog kvaliteta te pronašli što adekvatnija finansijska rješenja. Dodatna pogodnost za klijente kojima u ovoj poslovnici do 05.02.2018. godine bude odobrena bilo koja vrsta kredita je da Banka neće obračunavati naknadu za obradu kredita.

Poslovnica se nalazi na adresi Džemala Bijedića 129, u naselju Nova Otoka, a usluge će klijentima pružati radnim danima od 8 do 16 sati, te subotom od 8 do 13 sati. U okviru poslovnice klijentima je 24 sata dnevno na usluzi i vanjski Cash Point bankomat koji pored isplate omogućava i uplatu novca.

Back To Top