skip to Main Content

ZBIRKA PITANJA I ODGOVORA IZ 2017. GODINE I SUDSKE PRAKSE IZ GRAĐANSKOG, PRIVREDNOG I UPRAVNOG PRAVA

30,00 KM

Kategorija:

Opis

Kao i ranijih godina, Privredna štampa d.o.o. Sarajevo i ove godine donosi specijalno novogodišnje izdanje:
 „Zbirka pitanja i odgovora iz 2017. godine i sudske prakse iz građanskog, privrednog i upravnog prava “. 

Zbirka objedinjuje oko 700 pitanja i odgovora i službenih mišljenja nadležnih organa iz 2017. godine iz oblasti direktnih i indirektnih poreza, doprinosa, računovodstva, revizije, poslovnih finansija, plaća i naknada, javnih nabavki, radnih odnosa, penzijskog i invalidskog osiguranja, stvarnog prava, privrednog prava, upravnog, parničnog i izvršnog postupka, te mnogih drugih oblasti čije poznavanje je neophodno u funkciji ispravnog postupanja u svakodnevnoj poslovnoj praksi.

Zbirka istovremeno nudi prikaz sentenci najaktuelnije sudske prakse sudova u BiH (svih nivoa), sistematizovane prema odgovarajućim materijalno-pravnim i procesno-pravnim oblastima građanskog, privrednog i upravnog prava.

Zbog aktuelnosti sadržaja Zbirka je jedno naših od najtraženijih izdanja tokom cijele godine, jer u vremenu stalnih poslovnih promjena predstavlja neprocjenjiv izvor informacija i uputa za pravilan i zakonit rad.

Osim privrednih društava, javnih preduzeća, samostalnih poduzetnika, ustanova, računovodstvenih agencija, advokatskih kancelarija, nadležnih organa i institucija, Zbirka je namijenjena i svim drugima koji se, na bilo koji način, u svom radu susreću sa primjenom propisa.

Imajući u vidu aktuelnost i tradiciju koju publikacija posjeduje, uvjereni smo da ćete i ovog puta prepoznati njenu važnost, te da će ona postati jedan od ključnih alata pri donošenju važnih poslovnih odluka, utemeljenih na pravilnom i zakonitom radu.

Obezbijedite na vrijeme svoj primjerak ovog izdanja i o aktuelnim temama budete kontinuirano informirani.

 

Format A 4 – cca. 450 strana

Back To Top