skip to Main Content

Organizacijski odbor PRO PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžment u jugoistočnoj Europi priprema program jubilarnog, 15. izdanja konferencije koja će se sljedeće godine održati od 6. do 9.  aprila u Termama Tuhelj.

Pod motom povezivanja u pokretu, konferencija će i ovoga puta okupiti vodeće komunikacijske stručnjake iz regije i šire, a program će biti objavljen krajem 11. mjeseca.

Svoje sudjelovanje već su potvrdili: John Shield, direktor korporativnih komunikacija u BBC-u, Axel Reiserer, direktor odjela za odnose s medijima u Europskoj banci za obnovu i razvoj, Peter Thier, direktor korporativnih komunikacija u Austrian Airlines-u, Jelena Šarenac, direktorica korporativnih komunikacija u Henkelu Adria, mr. sc. Katarina Klemenc, voditeljica korporativnih komunikacija u Novartisu, Goran Pivarski, voditelj odjela komunikacija u Microsoftu Hrvatska i Bosna i Hercegovina,  Hrvoje Glasnović, voditelj odjela za digitalne komunikacije u Agrokoru koji će svojim predavanjem na temu „Digitalne komunikacije-nove mogućnosti“ i otvoriti konferenciju.  Osim toga, nekoliko predavanja održat će se i na temu komunikacije u javnoj upravi što će sasvim sigurno dodatno zainteresirane zaposlene u javnom sektoru.

PRO PR konferencija je specifična i po tome što se organizira svake godine u drugom gradu regije pa su dosadašnji domaćini konferencije bili: Herceg Novi, Beograd, Brijuni, Rogaška Slatina, Ohrid, Sarajevo (2008. i 2014.), Budva (2009. i 2016.), Rab, Subotica, Maribor, Opatija i Krk.

Back To Top