skip to Main Content

Podravka BiH je i ove godine pokrovitelj manifestacije izbora osoba godine koje su, prema mišljenju Ocjenjivačkog suda Večernjakova pečata, te na temelju dojma čitatelja Večernjeg lista, obilježile godinu iza nas. Šesnaesti po redu Večernjakov pečat održat će se 18. maja 2017. godine, u dvorani Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Među 150 finalista ovogodišnjeg izbora su se našli ljudi koji su ponos zemlje, humanitarci, te oni koji su napravili iznimne pothvate i ostvarili uspjeh u prošloj godini. Godinu su svojim postignućima obilježili uspješni  privrednici, političari, lobisti za BiH, kulturni radnici, estradni umjetnici, sportaši, znanstvenici, vjerski autoriteti, a koji od njih su laureati, bit će objavljeno 18. maja, tokom završnice manifestacije.

“Dodjelu Večernjakovog pečata podržavamo uvjereni u motivirajuće djelovanje manifestacije koja odaje priznanje onima koji su svojim iznimnim djelima obilježili proteklu godinu. Tradicija suradnje Podravke i Večernjeg lista na ovoj manifestaciji, tradicija je potpore pozitivnim vrijednostima i događanjima, koje obogaćuju bh. društvo. Podravka svim kandidiranim želi puno uspjeha u daljem radu”, kazala je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Večernjakov pečat, osim svoje natjecateljske draži, nosi i snažne poruke od kojih ovisi situacija ne samo u BiH, nego i puno šire, stoga Pečat ovog proljeća u Mostar donosi i “Europsko proljeće”, što je i moto manifestacije. Ovogodišnji Večernjakov pečat izradit će Dunja Cossetto, uspješna fotografkinja i poznata likovna umjetnica.

 

Back To Top