skip to Main Content

 

Pod sloganom „Make it cLoud“, najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini, Microsoft NetWork 8, bit će održana od 18. do 20. aprila 2018. godine u Neumu, a rane prijave za učešće otvorene su do 23. februara 2018. godine.

U aprilu ove godine Microsoft NetWork 7 konferencija okupila je preko 900 učesnika iz različitih branši, među kojima su se našli stručnjaci iz svijeta biznisa i ICT-a, te predstavnici akademske zajednice i javnog sektora. Svi su imali priliku da prošire mrežu profesionalnih kontakata, kao i da saznaju na koji način tehnologija može da unaprijedi njihovo poslovanje.

Microsoft NetWork 8 konferencija, po četvrti put u Neumu, učesnicima će ponuditi predavanja iz više tematskih cjelina, među kojima su predavanja vezana za poslovnu digitalnu transformaciju, razvoj aplikativnih rješenja, infrastrukturu i sigurnost, migraciju aplikativnih rješenja i infrastrukture u cloud, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Predavanja će se odvijati u salama kongresnog centra Grand Hotela Neum, a zvanično otvaranje konferencije planirano je za 18. april 2018. godine.

“Pozivamo sve koji žele da ostvare nove poslovne kontakte, unaprijede znanje i na prvom mjestu saznaju kako izvršiti transformaciju poslovanja kako bi ostvarili konkurentnu prednost, da prijave svoje učešće na konferenciji. Centralna tema osme Microsoft NetWork konferencije biti će vezana upravo za proces povećanja poslovne konkurentnosti kroz korištenje rješenja iz clouda.’’, istakao je Omar Krivošija, direktor Microsoft BiH.

Kotizacija za učešće na konferenciji Microsoft NetWork 8 iznosi 400 KM (+17% PDV), a svi oni koji se prijave do 23. februara 2018. godine ostvaruju popust na rane kotizacije od 100 KM te plaćaju kotizaciju u iznosu od 300 KM (+17% PDV).

Kao i prethodnih godina studentima je omogućeno da učestvuju na najvećoj IT konferenciji u Bosni i Hercegovini uz plaćanje studentske kotizacije u iznosu od 50 KM (+ 17% PDV).

 

Back To Top