skip to Main Content

 

PRIME Communications, agencija za odnose s javnošću i marketing, otvara prijave za šesto po redu državno studentsko takmičenje u odnosima s javnošću „PR Challenge“.  Studenti koji na svojim studijskim oblastima izučavaju odnose s javnošću ili marketing imat će i ove godine priliku da rade na studijama slučaja pravih klijenata i stiču nova iskustva i znanja iz oblasti odnosa s javnošću.

Prijave se primaju od 23.10. do 02.11.2017., super finale PR Challenge-a bit će održano u Sarajevu u decembru 2017., a pobjednike očekuju i prigodne nagrade.

Cilj projekta je pružiti priliku mladim, talentovanim i perspektivnim studentima koji žele svoja teorijska znanja, kreativnost i inovativnost primijeniti na praktičnom primjeru tako što će, zajedno sa kolegama iz tima kreirati PR strategiju za brend ili uslugu sponzorske kompanije. Tokom takmičenja, studenti na zanimljiv, savremen i praktičan način predstavljaju svoje znanje kreiranjem PR strategije što će im svakako biti od velike pomoći u sticanju praktičnih znanja. Projekat se prethodnih godina pokazao kao odlična platforma koja je studentima pomogla da uvećaju znanja, pa ni podrška fakulteta iz cijele države nije izostala. Prethodnih godina učestvovale su i takmičarske ekipe iz regiona što ide u prilog kvalitetu projekta.

Back To Top