skip to Main Content

Pod sloganom ‘’Na sedmom nebu’’, najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini, Microsoft NetWork7, bit će održana od 19. do 21. aprila u Grand hotelu Neum, a prijave za učešće otvorene su od 7. februara do 12. aprila.

Prošle godine MS NetWork 6 konferencija je okupila 735 učesnika iz različitih branši, među kojima su se našli stručnjaci iz svijeta biznisa i ICT-a, te predstavnici akademske zajednice i javnog sektora. Svi su imali priliku da prošire mrežu profesionalnihkontakata, kao i da saznaju na koji način tehnologija može da unaprijedi njihovo poslovanje.

MS NetWork 7 konferencija, po treći put u Neumu, učesnicima će ponuditi predavanja iz više  tematskih cjelina, među kojima su predavanja vezana za poslovnu digitalnu transformaciju, razvoj aplikativnih rješenja, infrastrukturu i sigurnost, migraciju aplikativnih rješenja i infrastrukture u cloud, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Predavanja će se odvijati u salama kongresnog centra Grand Hotela Neum, a zvanično otvaranje konferencije planirano je za 19.4.2017. godine u 18:00 sati.

“Pozivamo sve koji žele daostvare nove poslovne kontakte, unaprijede znanje i na prvom mjestu saznaju kako izvršiti transformaciju poslovanja kako bi zadržali ili ostvarili konkurentnu prednost, da prijave svoje učešće na konferenciji. Centralne teme sedme Microsoft NetWork konferencije bit će vezane upravo za proces digitalne transformacije te povećanje poslovne agilnosti kroz korištenje rješenja iz clouda.’’, istakao je Omar Krivošija, direktor Microsoft BiH.

Sve informacije o Micorsoft NetWork 7 konferenciji dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije.

 

Back To Top