skip to Main Content

Danas je u centru Mostara na Rondou u prisustvu brojnih klijenata NLB Banke, predstavnika institucija, medija i građana Mostara,  otvorena  nova savremena poslovnica NLB Banke d.d., Sarajevo. Ugodan bankarski ambijent nove poslovnice i savremene tehnologije, čiji trend prati NLB Banka je još jedan garant uspješnog poslovanja.

-Otvaranjem ove nove i savremene poslovnice NLB Banke u Mostaru, želimo još više unaprijediti odnos sa našim klijentima. Nakon otvaranja novih poslovnicau Širokom Brijegu,  Ljubuškom i Sarajevu, otvaranje poslovnice u Mostaru je još jedan korak ka ostvarenju naših ciljeva.Želimo biti još bolji partner našim klijentima i osigurati im funkcionalan, moderan i ugodan prostor u kojem će moći rješavati finansijska pitanja, ali i dobiti stručne savjete naših bankara.  Uposlenici NLB Banke će učiniti sve da klijenti u Mostaru uspješno rješavaju sve svoje finansijske potrebe. I ova poslovnica je uređena po najsavremenijim bankarskim standardima koji se oslanjaju na savremene tehnologije i zadovoljava sve potrebe modernog bankarskog poslovanja. Sigurna sam da će naši klijenti biti zadovoljni našom bankarskom ponudom – izjavila je Lidija Žigić, direktor NLB Banke d.d. Sarajevo.

 Otvaranje nove poslovnice NLB Banke na atraktivnoj lokaciji će građanima Mostara i okoline omogućiti još bolju i kvalitetniju uslugu i veću dostupnost NLB Banke. Nova poslovnica je ujedno je i primjer koliko NLB Banka ulaže u razvoj i modernizaciju mreže poslovnica u svim regijama svog poslovanja.

 

 

Back To Top