skip to Main Content

SU okviru Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora (KPE) Privredna štampa d.o.o. Sarajevo organizuje prvi ciklus ZIPSpro seminara u 2019. godini, koji će biti održani u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Mostaru.

Tema seminara je: „Godišnji obračun i podnošenje finansijskih i poreznih izvještaja za 2018. godinu“, o čemu će  govoriti dr. sc. Jagoda Osmančevićdr. sc. Amir Osmančević i Fuad Balta, dipl. ecc.

Almir Alispahić, direktor Privredne štampe objasnio je kako je došlo do pokretanja ZIPSpro programa edukacije i najavio nastavak njegove realizacije i u ovoj godini: „Svjesni kompleksnosti i dinamičnosti računovodstveno-finansijske profesije kreirali smo novi program godišnje edukacije namijenjen računovođama,  revizorima i finansijskim radnicima. Do sada smo uspješno okončali pet ciklusa edukacije,  dok ćemo prvi ovogodišnji održati od 12. – 15.  februara u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Zenici.  Preostala četiri ciklusa realizovat ćemo  do kraja godine. ZIPSpro program zamišljen je kao mjesto na kojem računovodstveno-revizijski profesionalci, osim predstavljanja aktuelnih tematskih cjelina, mogu dobiti savjete stručnjaka, upoznati se sa pozitivnim primjerima iz prakse i međusobno razmijeniti praktična iskustva“.

Seminari će biti održani 12. februara u Sarajevu u hotelu „Holiday“, 13. februara u Tuzli u hotelu “Tuzla“, 14. februara u Zenici u hotelu „Zenica“ i 15. februara u Mostaru u hotelu „Mostar“.

Svi seminari se priznaju sa sedam bodova/sati KPE.

Zbog ograničenog broja mjesta, za sve učesnike seminara potrebna je prethodna prijava prisustva. Sve informacije o seminaru i načinu prijave dostupne su na web stranici www.privrednastampa.biz

Back To Top