skip to Main Content

Nakon Međunarodnog sajma gospodarstva održanog prošlog mjeseca u Mostaru, NLB Banka Sarajevo podržava i sajam privrede u Tešnju. Ovaj trinaesti po redu tešanjski sajam održava se od 18. do 21. maja na lokalitetu Kraševo bb – Carina.

Tokom trajanja sajma, NLB Banka Sarajevo će predstaviti posjetiocima i učesnicima bogat asortiman bankarskih usluga, sa akcentom na segment ponude namijenjen pravnim licima. NLB svojim klijentima nudi punu podršku i kvalitetnu uslugu kroz obučen kadar kvalificiran za sveobuhvatno finansijsko savjetovanje.

“Sa zadovoljstvom smo prihvatili da budemo sponzori ove manifestacije čiji je cilj promocija bosanskohercegovačke privrede i privlačenje stranih ulaganja u BiH. Privreda i privrednici će i ubuduće imati našu punu podršku i kvalitetnu uslugu, iza koje stoji ne samo stručan kadar sa kojim raspolažemo, nego i sinergija NLB Grupe koju čini više od 6 banaka u regionu. Našim klijentima omogućavamo sveobuhvatno savjetovanje vezano za uvozno-izvozne transakcije. Moram naglasiti da smo i vodeći stručnjaci s područja garancija i akreditiva. Ono što je također velika prednost za naše klijente je da postoji mogućnost povezivanja kompanija koje posluju u zemljama NLB Grupe, a sve u cilju boljeg i uspješnijeg poslovanja naših klijenata i izgradnje partnerskih odnosa”, izjavila je Lidija Žigić, direktor NLB Banke Sarajevo.

Sajam privrede u Tešnju je okupio preko 200 izlagača koji prezentuju kvalitet bh. privrede i regiona. Ova manifestacija između ostalog povezuje bosanskohercegovačke i inostrane kompanije, te promoviše investicije i jača poslovne veze između privrednika. Cilj Sajma je razvijanje poslovnih aktivnosti i porast privrednih investicija u Bosni i Hercegovini.

Back To Top