skip to Main Content

Tirana 640×336

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, uz podršku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, i ove godine organizuje zajednički nastup kompanija iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom sajmu Panair, 23. po redu, koji će se održati od 24. do 28. novembra 2016. godine u Tirani (Albanija) .

Na štandu Bosne i Hercegovine, površine 140 m2, predstavit će se osam bosanskohercegovačkih kompanija, i to: Milkos Sarajevo, Braća Karić Zenica, Knežević Entering Laktaši, MS&Wood Sarajevo, Stanić Beverages Kreševo, Elmar Trebinje, Rattan Sedia Brčko i Eko sir Puđa Livno.

Ovaj sajam redovno posjećuju predstavnici pojednih industrijskih branši, vladinih institucija, privatnih preduzeća, dobavljači i potrošači, malotrgovci, veletrgovci, izvoznici, marketniške agencije, te proizvođači razičitih proizvoda iz svih industrijskih grana i drugi zainterovani.

S tim u vezi, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještena je od Udruženja Bosnaskohercegovačko – albanskog prijateljstva da Udruženje po drugi put organizuje posjetu bh. privrednika Međunarodnom sajmu Panair.

Back To Top