skip to Main Content

U cilju unaprijeđenja usluga, a u skladu sa zahtjevima i očekivanjima naših putnika, Međunarodni aerodrom Sarajevo uspostavio je online prodaju karata, čime je postao prvi prodajni agent u Bosni i Hercegovini koji nudi ovu uslugu.  Od sada iz udobnosti svoga doma, brzo i jednostavno, uz samo par radnji na računaru, možete kupiti kartu do željene destinacije.

Online kupovinu avio karata može se obaviti na zvaničnoj web stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo – http://www.sia.ba , odnosno u online obrascu koji je vidljiv odmah po otvaranju stranice. Nakon što u predviđena polja unesete destinaciju i datume putovanja, sistem će izlistati sve ponude i opcije (broj presjedanja, različiti avio prevoznici…), počev od najpovoljnije ponude. Ovaj sofisticirani pristup omogućava da kreirate vlastito putovanje prema svojim željama i prioritetima.

Sistem je kreiran u  suradnji sa globalnim rezervacijskim sistemom Amadeus e- Power, te objedinjuje sve potrebne radnje koje omogućavaju da se kupovina karte  obavi na jednom mjestu.
Sistem također uključuje mogućnost odabira mjesta u zrakoplovu,  količinu prtljaga i slično.
S ciljem olakšanog pristupa našim putnicima, sistem je podešen da odmah ponudi Sarajevo kao polaznu točku, ali istu možete promijeniti i odabrati bilo koji od stotina aerodroma u svijetu koje sistem prepoznaje. Karte se mogu kupiti za letove više od 50 aviokompanija.

Sistem je potpuno siguran za online kartično  plaćanje, te je razvijen u suradnji sa Intensa Sanpaolo bankom i WS PAY-payment providerom. Karte se mogu platiti MasterCard i VISA karticama.

Back To Top