skip to Main Content

Preduzeće Koteks Tešanj BiH će i ove godine, po drugi puta, izložiti proizvode iz oblasti “namjenske industrije” na 44. međunarodnom sajmu IWA Outdoor Classic 2017.

Sajam će se održati od 03. do 06. marta 2017. godine u Nurnbergu, Njemačka.

Kako su sajmovi idealna prilika za uspostavljanje novih poslovnih prilika, ali i idealno mjesto za prezentaciju kvalitetnih proizvoda, pa u Koteksu očekuju i značajan broj poslovnih razgovora.

IWA Outdoor Classics je vodeći svjetski sajam opreme za lov, streljaštvo, opreme za aktivnosti na otvorenom, kao i opreme za civilnu i službenu sigurnosnosnu odbranu, na kojem učestvuje oko 1.500 izlagača.

Učešće bosanskohercegovačke kompanije Koteks upravo na sajmu ‘’IWA Outdoor Classics 2017’’  dovoljno govori o značaju predstavljanja programa iz namjenske industrije, a svi posjetioci sajma imat će priliku upoznati se sa kvalitetnim proizvodima koje nudi ova bh kompanija. Kako je već poznato, iz proizvodnih pogona Koteksa izlaze proizvodi vrhunskog kvaliteta iz programa sirove kože, kožne i tekstilne konfekcije, modne i radne odjeće i obuće, HTZ opreme i kožne galanterije.

Back To Top