skip to Main Content

U Tehnološkom parku INTERA u srijedu je održana izvještajno-izborna Skupština članica Gospodarske komore Grada Mostara.

Na Skupštini je jednoglasno usvojeno novo ime, te Komora od sada djeluje  pod nazivom Asocijacija poduzetnika Hercegovine (APH). Promjenom imena utvrđene su i promjene Statuta koji je prije priječio ulazak u članstvo poduzećima koja nisu iz Grada Mostara ili nemaju podružnicu u Gradu Mostaru.

Upravni odbor će imenovati radno tijelo koje će utvrditi kriterije za prijem u članstvo Udruge i koje će kontinuirano pratiti ispunjenost uvjeta za članstvo u Asocijaciji.

S promjenama naziva i područja djelovanja došlo je i do promjena u sastavu Upravnog i Nadzornog Odbora Asocijacije poduzetnika Hercegovine, koji će aktivno raditi na postavljenim ciljevima za 2018. godinu.

Planovi su da se organizacija s članstvima proširi diljem Hercegovine, promovirajući prave vrijednosti poduzetništva. Širenjem APH aktivnosti stvarat će se obuhvatnija, jača i čvršća mreža poduzetnika koji svojim članstvom postaju dio uglednog udruženja gospodarstvenika, ali i pravi poslovni primjer snage zajedničkog rada na jačanju privatnog sektora u BiH.

Prisutni članovi iskazali su zadovoljstvo novim smjerom kretanja Udruge.

Back To Top