skip to Main Content

 

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović sa saradnicima posjetio je novootvorene prostorije kompanije Piksel Interactive, koja je osnovana 2013. godine u Tuzli. Kompanija pruža širok spektar usluga i vještina za izgradnju web aplikacija korištenjem najnovijih high-end web tehnologija. Njihov glavni klijent sa kojim grade i saradnički odnos je kompanija Virgin Pulse.

Ovom prilikom gradonačelnik Imamović je sa predstavnicima kompanije Piksel Interactive razgovarao o mogućnostima unapređenja poslovnog ambijenta u Tuzli, sa ciljem stvaranja uslova za kreiranje novih radnih mjesta za mlade u informatičkoj industriji, te im prezentirao vidove podrške koje Grad Tuzla pruža poduzetnicima, pogotovo u oblasti novog zapošljavanja.

“U periodu smo planiranja aktivnosti i programa podrške za narednu godinu i svakako su nam dobrodošle informacije o planovima razvoja i o potrebama koje imaju kompanije poput vaše, a koje može pružiti Grad Tuzla, kako bi stvorili mogućnosti za brži razvoj i stvaranje novih, kvalitetnih radnih mjesta”, istakao je gradonačelnik Imamović tokom razgovora sa osnivačima kompanije i njihovim timom saradnika.

Kompanija Piksel Interactive u narednom periodu namjerava širiti svoje kapacitete i povećati broj zaposlenih. Riječ je o veoma progresivnom timu programera, koji usko sarađuje sa klijentima kako bi se postigla najviša kvaliteta usluga. Partnerstvo sa klijentima grade na povjerenju i transparentnosti.

Back To Top