skip to Main Content

Direktor Agencije za unapređenje stranih investicija BiH (FIPA) Gordan Milinić i predsjednik Upravnog odbora Banjalučkog Velesajma Dobrica Žugić potpisali su danas, u Banja Luci, Memorandum o suradnji koji se odnosi na zajedničke aktivnosti prilikom organiziranja određenih sajamskih manifestacija.

Potpisnici ovog Memoranduma će, u sklada sa svojim nadležnostima, učestvovati u realizaciji akitvnosti vezanih za 20. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije “AGROS 2016”, sajam lova, ribolova, ekologije i sporta “LORIMES 2016” i sajam turizma i ugostiteljstva, objedinjenih pod nazivom „Jesenji sajam 2016“ u organizaciji Banjalučkog Velesajma.

FIPA i Banjalučki Velesajam će surađivati na promoviranju sajma, kao i upućivanju poziva firmama za učešće, bilo kao izlagač ili posjetilac, te na privlačenju što većeg broja stranih i domaćih investitora da posjete sajam.

Radit će zajednički na informiranju ciljnih grupa o održavanju sajamskih manifestacija putem web sajtova, kao i kroz druge vidove komunikacijskih alata.

Back To Top