skip to Main Content

U okviru Kontinuirane edukacije računovođa i revizora, Privredna štampa d.o.o. Sarajevo priprema drugi ciklus ZIPSpro seminara. Kao i prethodni put,  seminari će biti održani u  Zenici, Sarajevu, Tuzli i Mostaru.

O temi: „Dileme u primjeni propisa iz oblasti računovodstva, poreza i (novog) Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju Federacije BiH“ govorit će dr. sc. Jozo Piljić, Fuad Balta dipl.ecc. i mr.sc. Kenan Spahić.

Seminari će biti održani  23. aprila u Zenici u hotelu „Zenica“, 24. aprila u Sarajevu u hotelu „Holiday“, 25. aprila u Tuzli u „Bingo City Centru (CineStar)“ i 27. aprila u Mostaru u hotelu „Bristol“.

 ZIPS-pro paket usluga objedinjuje godišnju pretplatu na ZIPS  stručno-informativni časopis iz oblasti ekonomije i prava  sa serijom seminara koji se računovođama, revizorima i finansijskim radnicima FBiH priznaju kao obavezna edukacija i bodovi se upisuju u evidencijske knjižice.

Prijave se mogu vršiti online preko web-a www.privrednastampa.biz ili dostaviti na faks: 033/542-700 ili e-mail: amra@privrednastampa.biz

 

 

 

Back To Top