skip to Main Content

Najznačajniji događaj turističke branše u Cirihu, Švicarska pod nazivom „Swiss Travel Day“ otvoren je danas. Bosna i Hercegovina je prisutna sa štandom na kojem se predstavlja devet turističkih agencija: Balkanvibe, Nebotours, Visit Bosnia, Meet Bosnia, BH Passport, Passport Travel Company, Fortuna Tours, Travel Hollywood i Lastatravel.

Učešće bh. turističkih agencija na Swiss Travel Day-u je organizirala Vanjskotrgovinska komora BiH, Privredna komora Republike Srpske i kompanija SEE Investment Solutions, a u okviru inicijative I-Platforma-Dijaspora za razvoj BiH.

Swiss Travel Day predstavlja najznačniji događaj turističke branše u Švicarskoj i ujedno je glavna platforma za švicarski outgoing-turizam sa glavnim fokusom na B2B. Na ovom skupu se očekuje prisustvo glavnih švicarskih aktera iz oblasti turizma, te turističkih agencija iz različitih država. Domaće turističke agencije imaju mogućnost da predstave svoje usluge i stupe u kontakt sa potencijalnim švicarskim partnerima i glavnim akterima švicarske turističke branše.

 

Back To Top