skip to Main Content

U Sarajevu je juče vodeća slovenska kozmetička kuća Afrodita, predstavila nove proizvode. Ova kompanija sa tradicijom dugom 46 godina, osvojila je tržište visokokvalitetnim kozmetičkim proizvodima i uslugama. Sinonim je za učinkovitu, prirodnu, povjerenja vrijednu kozmetiku te korisnicima i okolišu prilagođenu robnu marku.

Kompanija proizvodi više od 600 kozmetičkih proizvoda, razvijenih na osnovu vlastitog znanja te visoke i konstantne kvalitete, a uključuje proizvode za njegu lica, tijela i kose. Kozmetika Afrodita nudi proizvode od pretežno prirodnih sastojaka, a kvalitetu osigurava 130 zaposlenih različitih struka za kupce na 20 različitih tržišta. S dva Beauty centra Afrodita i Dermatološkom ambulantom Afrodita, svakodnevno pruža i kozmetičke usluge te usluge medicinske i estetske dermatologije.

Ova kompanija posebnu pažnju posvećuju očuvanju prirodnog okoliša – neprestano se trude poboljšati ekološke aspekte poslovanja i racionalne potrošnje energije, sirovina i drugih prirodnih izvora. Time teže uspostavljanju ravnoteže u zaštiti okoliša, jer je to faktor koji direktno utiče na vanjsko i unutarnje zdravlje naše kože.

Na prezentaciji u Sarajevu brojnim zvanicama i novinarima predstavljena je nova linija proizvoda MA3GENIX. Riječ je o ekskluzivnoj liniji kozmetičkih proizvoda za njegu zrele kože.

Na tržištu je sve veći broj profesionalne i pristupačne kozmetike protiv starenja, a u koje spadaju i tretmani za kućnu upotrebu. Prema podacima, 73 posto žena koristi upravo ovu vrstu kozmetike, koja sprečava starenje i smanjuje već postojeće bore. Kozmetika Afrodita lansiranjem nove linije, pod nazivom MA3GENIX, pridružila se kompanijama koje kroz inovacijska i naučno utemeljena rješenja omogućavaju naprednu njegu kože u vlastitom domu.

Back To Top